STEMPOLL2018

U kunt stemmen vanaf 1 december tot en met 30 december 2018. De officiële uitslag van de Stempoll2018 komt op 1 januari 2019 online.  Alle proxy stemmen worden in mindering gebracht op het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Stemmen in de Jumbo/A.H/Bruna etc……. zijn uitgekookte stemmen. 

Wij gaan 7 Muziek bekers verdelen in 2018. Nummer 1 krijgt vanzelfsprekend de grootste beker. Alle 150 genomineerden zijn fantastische Muziekstations. Er kan maar één de beste zijn. De beste krijgt de beker met de “Groooooootste Muziek-oren” en is “MUZIEKSTATION VAN NEDERLAND 2018!

Let Op! Alle proxy stemmen op de genomineerde muziekstations worden op 31 december 2018 in mindering gebracht op het aantal uitgebrachte stemmen. Door een uniek systeem filteren wij de proxy stemmen. Proxy stemmen zijn uit den boze! Dus begin er maar niet aan.  De eerste schoonmaak hebben we gehouden op 7 december. We hebben je gewaarschuwd. Toch? Ons digitaal proxy systeem heeft ons geen windeieren gelegd. Het werkt perfect! Thanks Sena.

Geef uw eerlijke Stem aan uw favoriete Internet-Muziekstation:

 

 

 

 

 

 

 

STEMPOLL2018

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...