Frans Ensing

WIE IS FRANS ENSING:

Frans Ensing
Frans Ensing: “Alle Nederlandstalige muziekstations zijn geweldig!”

Mijn naam is Frans Ensing. In de jaren 80 (vorige eeuw) presenteerde ik het “Hollands rijtje” bij Piratenstation Radio Noord. Een enorme leuke tijd. De Quote “Muziek beminnen en omarmen, ik kan niet anders” is bedacht door mij. Toch leuk dat een ander dit gebruikt.

Mijn liefde voor de piraat en Nederlandstalig muziekstation is enorm groot. Van klein naar groot.

Mijn liefde voor het Nederlandstalig lied is groot, ook houd ik van “Dance en Trance” Hiphop en Bluezzzz Grolloo 

Ieder muziekstation is mij enorm lief. Ik bivakkeer regelmatig op een muziekstation om te luisteren en eventueel chatten…….

Dit jaar (2018) nomineer ik 150 Nederlandse muziekstations. De 150 van Nederland die muziekstationvannederland.nl leuk vind. De 150 van Nederland die Toppers zijn.

In het korte verleden was ik eigenaar van Muziek website JeugdMP3. Een website met Duizenden bezoekers/luisteraars. Vanwege vele conflicten met de overheid ben ik hier mee gestopt. Muziek stroomt door je bloedaderen en stroomt door tot aan de uiteinden van de hdmi plug. Vandaar “Muziekstation van Nederland.” Muziek beminnen en omarmen, ik kan niet anders!

Op 1 december begint de stempoll2018, ik zie er nu al naar uit. Welk station krijgt de meeste stemmen? Wie wordt de leukste en beste? Welk station heeft de grootste achterban? We weten het allemaal op 31 december 2018. De uitslag is op 31 december 12.00 uur online.

Mijn liefde voor ieder muziekstation is enorm groot. Maar niet oneindig! Ik haat slechte website’s en website’s die niet goed navigeren. Daarom ben ik af en toe zeer kritisch.  Ben jij het hier niet mee eens? Jammer dan! Groet van Frans EnsingMuziekstation van Nederland.

Wil jij je Muziekstation aanmelden? Dat kan hier.